1B back to school sigg 1

H αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των σχολείων έχει αρχίσει. Η επιστροφή στα θρανία όμως, χρειάζεται και σωστή ενυδάτωση. Για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας πίνουν αρκετό νερό για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη νέα καθημερινότητά τους, χρειάζονται ένα επαναχρησιμοποιούμενο παγούρι.

Τα παιδικά παγούρια της SIGG, που καινοτομεί από το 1908, διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά της κορυφαίας ελβετικής εταιρείας, αλλά με έναν επιπλέον διασκεδαστικό παράγοντα, αφού μαζί τους η καθημερινότητα γίνεται πολύχρωμη. Η SIGG προκειμένου να αναπτύξει τις διαφορετικές συλλογές της γύρω από αγαπημένους ήρωες, όπως είναι οι δημοφιλείς χαρακτήρες της Disney, Batman και Harry Potter, συνεργάζεται στενά με κορυφαίους σχεδιαστές, δημιουργώντας μοτίβα φιλικά προς τα παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της, η SIGG ανέπτυξε το εύκολο ανοιγόμενο καπάκι, κάνοντας τα παγούρια της πολύ πιο εύχρηστα, εξασφαλίζοντας 100% προστασία από διαρροές. Είναι απαλλαγμένα από χημικά και BPA, ενώ η πρωτοποριακή εσωτερική τους επένδυση, SIGG EcoCare, εξασφαλίζει δροσερή και καθαρή γεύση, χωρίς ίχνος μεταλλικής αίσθησης. Παράλληλα, είναι ελαφριά, φιλικά προς το περιβάλλον και πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμα, προωθώντας έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, αφού το παιδί σας μπορεί να τα χαρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ότι καθαρίζονται εύκολα, μειώνει στο ελάχιστο τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τα αντικείμενα μιας χρήσης, ενώ είναι απαλλαγμένα από BPA και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Η παιδική σειρά της SIGG είναι διαθέσιμη σε διαφορετικά μεγέθη και υλικά, όπως stainless steel, πολυπροπυλένιο και τριτάν, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. 

O πιο ασφαλής και διασκεδαστικός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας ενυδατώνονται σωστά, είναι παρέα με τη SIGG!

Τα παγούρια SIGG διατίθενται στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα, όπως τα Public και online μέσω της σελίδας www.my-sigg.cy .

 

Η Marathon Trading είναι ο αποκλειστικός διανομέας των παγουριών SIGG στην Κύπρο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο 22899500.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]