ΤΣΑΪ ΘΗΛΑΣΜΟΥ NEUNER’S : Αυξάνει την παραγωγή γάλακτος με τον πιο φυσικό τρόπο

15 October, 2020

Το τσάι Neuner’s  είναι ένα φυσικό βοήθημα, εξαιρετικά πολύτιμο για τις γυναίκες που θηλάζουν. Είναι 100% αγνό και παρασκευάζεται από βιολογικά βότανα τα οποία προέρχονται κατευθείαν από τη φύση. 

Η παραγωγή του είναι συνώνυμη μιας οικογενειακής παράδοσης πέντε γενεών, από το 1884! Η επιχείρηση έχει την έδρα της στο Tyrol  της Αυστρίας, σε ένα μαγευτικό τοπίο το οποίο συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και γνώσης γιατις πολύτιμες πρώτες ύλες της φύσης.

Στην πορεία του χρόνου, το  Neuner’s  απέκτησε διεθνή φήμη και αναγνώριση η οποία επισφραγίστηκε με αλλεπάλληλες βραβεύσεις. Είναι αποτελεσματικό και ασφαλές αφού η παρασκευή του ακολουθεί όλους τους αυστηρούς ελέγχους και τα πρότυπα υψηλής ποιότητας. 

Είναι φτιαγμένο από βότανα οργανικής καλλιέργειας, χωρίς καφεΐνη, ζάχαρη, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και τεχνητά χρώματα.  Περιέχει γλυκάνισο, μάραθο, λουίζα, κύμινο και σπόρους τριγωνέλλας, συστατικά που βοηθούν στην παραγωγή μητρικού γάλακτος με τον πιο φυσικό τρόπο. Πέρα από το ότι είναι 100% φυσικό προϊόν οι γυναίκες το προτιμούν για τη νόστιμη τουγεύση, το ευχάριστο του άρωμα και την ευκολία στην κατανάλωση.

Το Neuner’s είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις τσάι θηλασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς επί σειρά ετών αποδεικνύει την χρησιμότητά του βοηθώντας άμεσα τις μητέρες που θηλάζουν. 

Το κάθε πακέτο περιέχει 20 σακουλάκια, τα οποία εσωκλείονται σε φάκελο ώστε να μην αλλοιώνεται η γεύση. Διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια στην τιμή των 6,50 ευρώ.