podid

Όταν ψάχνεις θήλαστρο για το ταξίδι θηλασμού σου, είναι σημαντικό να κατανοήσεις τους διαφορετικούς τύπους που διατίθενται και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου. Γι’ αυτό και για να βρεις το κατάλληλο θήλαστρο που θα καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη ορισμένους σημαντικούς παράγοντες που καταγράφουμε παρακάτω.

Τα ιδανικά θήλαστρα για συχνή χρήση ή/και αποκλειστική άντληση

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα θήλαστρο που να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες. Ανάμεσα στα θήλαστρα Medela, για μια μαμά που αντλεί αποκλειστικά, προτείνουμε το νοσοκομειακό θήλαστρο Symphony. Το συγκεκριμένο θήλαστρο έχει αποδειχθεί κλινικά ότι ξεκινά, δημιουργεί και διατηρεί την παροχή μητρικού γάλακτος για τη μαμά και το μωρό που δεν μπορούν να θηλάσουν.

Μπορείς να ενοικιάσεις το νοσοκομειακό θήλαστρο Symphony για να λάβεις εύκολα την ίδια εξαιρετική τεχνολογία που χρησιμοποίησες στο νοσοκομείο, στην άνεση του σπιτιού σου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 22899500.

Τα ιδανικά θήλαστρα για περιστασιακή αλλά και καθημερινή χρήση

Εδώ, μια καλή επιλογή είναι το θήλαστρο Swing Maxi™. Ένα μικρό, συμπαγές και εύκολο στη χρήση διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να απολαμβάνεις τη μέγιστη ελευθερία κατά την άντληση και να αντλείς έως και 18% περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο.

Άλλες εναλλακτικές επιλογές, το SOLO™, ένα μικρό αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση μονό ηλεκτρικό θήλαστρο, με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία και το Harmony Flex™, χειροκίνητο  θήλαστρο με τεχνολογία δύο φάσεων. Έχεις επίσης την επιλογή του συλλέκτη μητρικού γάλακτος σιλικόνης, που χρησιμεύει στη συλλογή του γάλακτος που διαρρέει από το στήθος που δεν χρησιμοποιείς την δεδομένη στιγμή για θηλασμό ή άντληση. 

Άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν επιλέγεις ένα θήλαστρο

Επιλέγοντας τον τύπο θηλάστρου που σου ταιριάζει, είναι σημαντικό να έχεις υπόψη παράγοντες όπως το κατά πόσο θα χρειάζεται πρίζα για τη λειτουργία του ή αν τροφοδοτείται μέσω μπαταρίας, φορτιστή USB ή προσαρμογέα αυτοκινήτου.

Είναι σημαντικό να λάβεις επίσης υπόψη πως τα θήλαστρα Medela χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη τεχνολογία 2-Phase Expression, η οποία μιμείται τη συμπεριφορά του μωρού στο θηλασμό (ξεκινώντας με ένα γρήγορο, ελαφρύ μοτίβο αναρρόφησης για την τόνωση της ροής του γάλακτος και στη συνέχεια μεταβαίνοντας σε ένα πιο αργό, βαθύτερο σχέδιο αναρρόφησης για να αντληθεί περισσότερο γάλα πιο γρήγορα). Αυτό συμβάλλει σε πιο αποτελεσματικές συνεδρίες άντλησης, που μεγιστοποιούν τον χρόνο σου και σε βοηθάνε να διατηρήσεις ψηλή ροή μητρικού γάλακτος.

Είναι ασφαλές να μοιράζεσαι το θήλαστρο σου;

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να θυμάσαι πως το θήλαστρο είναι ένα προσωπικό αντικείμενο το οποίο προορίζεται για δική σου χρήση και μόνο.

Πρέπει επίσης να έχεις υπόψη πως τα κομμάτια που απαρτίζουν το θήλαστρο που χρησιμοποιείς, όπως οι μεμβράνες, τα μπουκάλια, το χωνί, τα καπάκια, οι βαλβίδες και οι συνδετήρες, χρειάζονται  διεξοδικό καθαρισμό για την αποτροπή της ανάπτυξης βακτηρίων που μπορεί να προκληθούν από τα υπολείμματα του μητρικού γάλακτος.

Συνεπώς, για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, η κοινή χρήση ή ο δανεισμός ενός θήλαστρου σε άλλη μητέρα, δε συστήνεται.

Επιλέγοντας το ιδανικό θήλαστρο

Ένα θήλαστρο που είναι αξιόπιστο και σε βοηθά να επιτύχεις τους στόχους θηλασμού σου είναι αναπόσπαστο μέρος της παροχής του υγρού χρυσού σου στο μωράκι σου για όσο διάστημα εσύ επιλέξεις. Καθώς προσδιορίζεις τις επιλογές θήλαστρου για να ταιριάζουν στις ανάγκες σου, να έχεις πάντα υπόψη σου ότι ανεξάρτητα από το πόσο καιρό χρησιμοποιείς ένα θήλαστρο ή πόσο σύντομο ή μεγάλο μπορεί να είναι το ταξίδι θηλασμού σου, κάθε σταγόνα μετράει!

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]