medela

Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από την αγάπη, τη στήριξη και την ευτυχία που δίνει μια μητέρα στο παιδί της, και το αντίστροφο. Αυτό το άρρηκτο δέσιμο είναι που αποτελεί πηγή έμπνευσης για την εταιρεία Medela, η οποία από το 1961 στηρίζει με υπερηφάνεια τα ζωογόνα ευεργετήματα του θηλασμού.

Εξήντα χρόνια αργότερα συνεχίζει την πορεία της, με σκοπό να υπηρετεί τις μαμάδες και τα μωρά, συνδυάζοντας τις γνώσεις της με την τεχνογνωσία μιας άλλης ελβετικής οικογενειακής επιχείρησης. Ενώνει λοιπόν τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο ευρωπαϊκό κατασκευή πιπίλας από το 1932, που υπήρξε ταγμένος στην ευτυχία των μωρών, δημιουργώντας τη νέα σειρά πιπίλων Medela Baby. Αναπτυγμένη βάσει της εμπειρογνωμοσύνης του δικτύου μαιών της Medela, προσφέρει υψηλής ποιότητας πιπίλες, χρησιμοποιώντας υλικά με πιστοποίηση ISO 9001.

Οι πιπίλες Medela Baby έχουν συμμετρική θηλή, η οποία παρουσιάζει υψηλή αποδοχή από τα 9 στα 10 μωρά στις ΗΠΑ. Διαθέτουν λεπτό λαιμό θηλής που επιτρέπει την επαφή με τα χείλια και ελαχιστοποιεί τον χώρο ανάμεσα στην άνω και την κάτω γνάθο, χαλαρώνοντας τους μυς του προσώπου.Το μικρό μέγεθος της θηλής υποστηρίζει την πιο ελεύθερη κίνηση της γλώσσας και αμβλύνει την πίεση στην οροφή της στοματικής κοιλότητας. Το ελαστικό και εύκαμπτο υλικό με το οποίο είναι φτιαγμένο η θηλή, διευκολύνει το ζούληγμα και μειώνει την αντίσταση για ακόμα καλύτερη κίνηση της γλώσσας. Το μέγεθος της αυξάνεται ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης του παιδιού και κυμαίνεται ηλικιακά από: 0-6 μηνών και 6-18 μηνών.

Το υλικό SensoPearls, με το οποίο είναι φτιαγμένες οι πιπίλες Medela Baby, προσφέρει μια απαλή αίσθηση στο δέρμα, κάτι που αποτελεί τη Νο1 ανησυχία των μαμάδων, ενώ συνάμα ενισχύει ακόμα περισσότερο τη ροή του αέρα. Η εργονομική ασπίδα με τη σειρά της, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μην καλύπτει τη μυρωδιά της μαμάς. Ο ελαφρύς σχεδιασμός της εξασφαλίζει μια ανάλαφρη πιπίλα, η οποία ελαχιστοποιεί την επιπρόσθετη πίεση στους μυς του στόματος και του προσώπου, λαμβάνοντας υπόψη ότι 1 στις 5 μαμάδες ανησυχεί μήπως η ασπίδα της πιπίλας είναι τόσο μεγάλη που δεν επιτρέπει στο μωρό της να αναπνέει εύκολα.

Οι πιπίλες Medela Baby κυκλοφορούν σε δύο είδη: Τη Soft Silicone και την Original. Η Soft Silicone είναι σχεδιασμένη για να προάγει τον φυσικό θηλασμό και δίνει σε κάθε χειρονομία πιο απαλή, μαλακή και καθησυχαστική αίσθηση. Η Original διαχωρίζεται σε Day με κρίκο και σε Night, χωρίς κρίκο, που λάμπει στο σκοτάδι, επιτρέποντας σε μαμά και μωρό να εντοπίζουν την πιπίλα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μέλημα της Μedela Baby είναι να ενισχύσει και να εμβαθύνει αυτή την υπέροχη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ μιας μητέρας και παιδιού της. Τίποτα, άλλωστε, δεν μπορεί να σταθεί ανάμεσά τους, παρά μόνο η αγάπη.

Τα Medela Baby διατίθενται στα φαρμακεία και σε παιδικά καταστήματα. Η Marathon Trading είναι ο αποκλειστικός διανομέας των Medela Baby στην Κύπρο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο 22899500.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]