Share

 

Η Marathon Trading και η Ice Power διαχρονικοί υποστηρικτές της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου

Με τη συμμετοχή 3.500+ δρομέων από Κύπρο και άλλες χώρες του κόσμου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Κυπριακός Μαραθώνιος στην Πάφο, ο οποίος αποτελεί τον πιο ιστορικό και δημοφιλή αγώνας στην Κύπρο από το 1999 και διοργανώνεται από τον αθλητικό οργανισμό Running In Cyprus με τη θερμή υποστήριξη της Ice Power για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Η διοργάνωση διεξηχθεί σύμφωνα με τους κανόνες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), προβάλλεται και στο αθλητικό καλεντάρι της ΚΟΕΑΣ και ο αγώνας είναι μετρημένος, πιστοποιημένος και αναγνωρισμένος από την Διεθνούς Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF/World Athletics).

3 1

Αποτελεί πλέον εθνικής σπουδαιότητας διοργάνωση και ίσως το σημαντικότερο αθλητικό, κοινωνικό και τουριστικό γεγονός για την πόλη της Πάφου και ένα από τα σημαντικότερα για την Κύπρο ολόκληρη. Στην υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός η Ice Power με την δική της συνεισφορά, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι πρεσβεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής στο νησί μας. Βρίσκεται σταθερά και έμπρακτά δίπλα σε όλους τους αθλητές και διασφαλίζει την γρήγορη και άμεση αποκατάσταση όπως και ανακούφιση τους από τους πόνους που προέρχονται από την υπέρτατη προσπάθεια σε κάθε απόσταση.

Πρώτος Μαραθωνίου τερμάτισε έξω από το κάστρο της Πάφου ο Κύπριος πρωταθλητής Γιώργος Τοφή, με χρόνο 02:29:31, παρά τον δυνατό άνεμο που είχε αντίπαλο του σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο οποίος είχε αφετηρία την Πέτρα του Ρωμιού. Στις γυναίκες τερμάτισε πρώτη η Σταυρούλα Θρασυβούλου, με χρόνο 03:18:52.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της ομάδας δρομέων της Ice Power με τρεις συνολικά θέσεις στο βάθρο και συγκεκριμένα από τις Zozan Karla Timur, Αντωνία Στέλικου και Julia Ανδρέου. Στην απόσταση ημί μαραθωνίου έτρεξε η Zozan Karla Timur, με εξαιρετική παρουσία και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση στις γυναίκες από τις 273 συμμετοχές με χρόνο 01:31:55. Η Αντωνία Στέλικου με ένα πολύ γρήγορο πρώτο μισό στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων, κατάφερε να τερματίσει στην 5 θέση στις γυναίκες από τις 311 συμμετοχές και στην 3η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία, με συνολικό χρόνο 00:41:11. Τέλος, η Julia Ανδρέου, επίσης στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων, κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση από τις 311 συμμετοχές και κατέκτησε την πρώτη θέση στην ηλικιακή της κατηγορία.

2 1 1

Η Ice Power με μία ολοκληρωμένη ομάδα ειδικών, έδωσε δυνατά το παρόν της και στάθηκε σύμμαχος σε όλους τους δρομείς μετά την ολοκλήρωση του αγώνα τους, με τα προϊόντα κρυοθεραπείας όπως και τους φυσιοθεραπευτές Me Time Therapy, Physio Care και Σωτήρη Μακρή, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες τους. Ως μεγάλος χορηγός αυτής της τεράστιας διοργάνωσης, η Ice Power Cyprus στήριξε έμπρακτα για άλλη μια φορά τον αθλητισμό και την προαγωγή της καλής υγείας προσφέροντας προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των αθλητών.

Η Ice Power Cyprus δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι σταθερός υποστηρικτής εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, δίνοντας δυναμικά το «παρόν» της σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.

 

 

4

Our Partners

CONTACT US

Marathon distribute

Marathon Distributors is Cyprus’ leading pharmaceutical and healthcare logistics provider with a 38% market share in pharmacies. Marathon Distributors offers high quality services along the supply chain such as warehousing, order receipt, pick and pack, distribution and repackaging.

kapakiotis

Kapakiotis & Papaellinas Ltd is a joint venture company that was formed between Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd and C.A.P. Papaellinas Ltd, the former distributors of GlaxoWellcome and SmithKline Beecham, whose main operation is the distribution of the GlaxoSmithKline (GSK) pharmaceuticals in Cyprus.

Alector Pharmaceuticals is a joint venture company that was formed between C.G.Papaloizou Ltd and Ioannis M. Kapakiotis & Son Ltd, the former distributors of Astra and Zeneca, to promote and distribute the AstraZeneca pharmaceuticals in Cyprus.

CONTACT US

35 Kilkis Avenue, 2234 Latsia, Cyprus

+357 22 899500

[email protected]