Η Ice Power Cyprus στηρίζει το 1ο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου στις 10 Μαΐου 2022

2 May, 2022

Λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν από το πρώτο μεγάλο διεθνές ραντεβού του κυπριακού στίβου και το συγκεκριμένα το 1ο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου, με την επωνυμία «Cyprus International Athletics Meeting», το οποίο ανήκει στα Permit Area της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.
Το μεγάλο αυτό event θα διεξαχθεί την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, στο «Τσίρειο Στάδιο» στη Λεμεσό. Στο μίτινγκ δηλώνουν παρόν έως τώρα αρκετά μεγάλα ονόματα του ελληνικού και ευρωπαϊκού στίβου και η πιο ελκυστική αποδοχή συμμετοχής είναι αυτή του χρυσού Ολυμπιονίκη του Τόκιο 2020 και μόλις πρόσφατα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Κλειστού Στίβου, στο άλμα σε μήκος Μίλτου Τεντόγλου, με την καλύτερη επίδοση στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια!
Στις 10 Μαΐου 2022 δηλώνει επίσης παρών και ο Απόστολος Παρέλλης, κάτοχος του Παγκύπριου ρεκόρ Δισκοβολίας με επίδοση στα 66,32m. Αδιαμφισβήτητα, ένας από τους κορυφαίους Κυπρίους αθλητές που κρατά τη σημαία της χώρας μας ψηλά. Ο κόσμος που θα παρευρεθεί θα έχει επίσης την τιμή να απολαύσει τον Μίλαν Τραΐκοβιτς που το όνομα του έχει ήδη γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Κυπριακού αθλητισμού αφού οι επιτυχίες του δεν σταματούν να διαδέχονται η μία την άλλη κάνοντας μας όλους περήφανους.
Παρουσιάζοντας το διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού, ο γενικός διευθυντής της ΚΟΕΑΣ, Αντώνης Γεωργαλλίδης, ανέφερε τη σημαντικότητα αυτής της διοργάνωσης για τον κυπριακό στίβο και τον κυπριακό αθλητισμό, επικυρώνοντας τη συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου.
Η Ice Power Cyprus στηρίζει όπως και κάθε άλλη αθλητική συνάντηση την προσπάθεια όλων των αθλητών και πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής στο νησί. Βρίσκεται σταθερά και έμπρακτά δίπλα σε όλους τους αθλητές και διασφαλίζει την γρήγορη και άμεση αποκατάσταση όπως και ανακούφιση τους από τους πόνους που προέρχονται από την υπέρτατη προσπάθεια σε κάθε αγώνισμα.
Σχετικά με την Ice Power Cyprus
Η σειρά προϊόντων Ice Power περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων κρυοθεραπείας που εξειδικεύονται στην γρήγορη αποκατάσταση και άμεση ανακούφιση από τον πόνο, μετά από άθληση ή τραυματισμό. Τα προϊόντα Ice Power παρασκευάζονται στη Φινλανδία και διατίθενται στην αγορά εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια και εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading. Τα προϊόντα Ice Power είναι ιατροτεχνολογικά προϊόντα που φέρουν σήμανση CE και διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία Παγκύπρια.