Είσαι δέσμια της δυσκοιλιότητας; Απελευθερώσου με το SOLLIEVO PhysioLax της Aboca

30 October, 2023

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερα άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σωστή λειτουργία του εντέρου. Το αυξημένο άγχος, η κακή διατροφή και οι πολλές ώρες ακινησίας αποτελούν μερικές βασικές αιτίες πολλών προβλημάτων υγείας, όπως η δυσκοιλιότητα. Η οξεία ή η χρόνια δυσκοιλιότητα -που συναντάται περισσότερο στις γυναίκες- είναι μία πολύπλοκη κατάσταση που προκαλεί δυσφορία και επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα ζωής του ατόμου.

Οι ερευνητές της Aboca, έχοντας ως οδηγό τους τη συστημική οπτική της ζωής, αναζητώντας στη φύση τις απαντήσεις για την υγεία των ανθρώπων, με σεβασμό στον οργανισμό τους και το περιβάλλον, προχώρησαν στη δημιουργία του Sollievo PhysioLax, έπειτα από μια μακρά πορεία καινοτομίας και επενδύσεων.

Το Sollievo PhysioLax είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, μη φαρμακολογικής δράσης, το οποίο ενδείκνυται για τη φυσιολογική θεραπεία της δυσκοιλιότητας.

Η καθαρτική του δράση βασίζεται στην αύξηση της εντερικής κινητικότητας και της ενυδάτωσης των κοπράνων, ενώ παράλληλα προστατεύει τον εντερικό βλεννογόνο και συμβάλλει στη ρύθμιση της φλεγμονής που έχει δημιουργηθεί. Χάρη στο σύνολο των υφιστάμενων ουσιών του, ανακουφίζει αποτελεσματικά τη συμπτωματολογία της δυσκοιλιότητας και βοηθά στην επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας του εντέρου.

Όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας, σκοπός του Sollievo PhysioLax είναι η θεραπεία της ασθένειας, χωρίς να αλλοιώνει ή να καταστρέφει τη φυσική διαδικασία λειτουργίας του εκάστοτε οργάνου. Το προϊόν προάγει τη φυσιολογική εντερική διέλευση ένεκα της συνέργειας των φυσικών συστατικών που περιέχει, όπως η Σέννα που δρα ενάντια στη δυσκοιλιότητα, τον Μάραθο που ευνοεί την εξάλειψη των αερίων, το Αγριοκύμινο που βοηθά σε περιπτώσεις κοιλιακής διάτασης, το Κύμινο που συμβάλλει στην ανακούφιση προβλημάτων του πεπτικού συστήματος, την Πικραλίδα που έχει προβιοτική δράση και το Ραδίκι που υποστηρίζει την υγεία του ήπατος.

Να σημειωθεί ότι για να ευνοηθεί η εντερική διέλευση, συνιστάται να πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας αρκετά υγρά, να λαμβάνετε τη σωστή ποσότητα ινών και να ασκείστε σωματικά. Έτσι, θα αισθανθείτε ξανά το σώμα σας ελαφρύ και υγιές!

Το Sollievo PhysioLax διατίθεται σε συσκευασία των 27 και 45 δισκίων, δεν περιέχει γλουτένη και συνίσταται για χρήση από την ηλικία των 12 ετών και άνω.

Τα προϊόντα της Aboca είναι κλινικά αποδεδειγμένα και προωθούνται μέσω ενός διεθνούς δικτύου επιλεκτικής διανομής, σε 25 χώρες, με σκοπό να εντάξει τα φυσικά προϊόντα στον τομέα της υγείας και της παραδοσιακής περίθαλψης.

Tο Sollievo PhysioLax διατίθεται στην τιμή των €9.50 (27 ταμπλέτες) και €11.90 (45 ταμπλέτες), σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

 

Πρόκειται για ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν CE0477. Διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις και τις οδηγίες χρήσης.