Η πιο φυσική λύση για τον πονόλαιμο

15 March, 2023

Ένας οξύς και ενοχλητικός πονόλαιμος είναι πάντα μια δύσκολη κατάσταση που μας ταλαιπωρεί. Είτε προκαλείται από κρύωμα είτε από κάποιον άλλο εξωτερικό παράγοντα όπως ιούς, βακτήρια, αλλεργιογόνα, καπνό, αιθαλομίχλη ή σκόνη, αυτή η άσχημη αίσθηση καψίματος κατά τη διάρκεια της κατάποσης, προκαλεί δυσφορία στον καθένα.
Στην ABOCA πιστεύουμε πως η φύση έχει τη δύναμη και τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα μας τα προϊόντα βασίζονται σε 100% φυσικά συστατικά, τα οποία παράγονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά από εμάς.

Στην ABOCA, κάθε πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζεται ολιστικά, στοχεύοντας στην προστασία και στην ενδυνάμωση του οργανισμού, παρά στην προσωρινή αντιμετώπιση της ασθένειας.

Το Golamir 2Act αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία, αντιμετωπίζοντας με απόλυτα φυσικό τρόπο και αποτελεσματικά, τον οξύ και ενοχλητικό πονόλαιμο. Η δράση του οφείλεται κυρίως στο φυτικό μοριακό σύμπλοκο ActiFilm DOL, που αποτελείται από τανίνες, ρητίνες, πολυσακχαρίτες και φλαβονοειδή.

Η σύστασή του καταπραΰνει τον πόνο, την αίσθηση καύσου και τη δυσκολία κατάποσης, προστατεύοντας το βλεννογόνο από παράγοντες που προκαλούν τον ερεθισμό. Παράλληλα δημιουργεί μία μεμβράνη φραγμού που προστατεύει και ομαλοποιεί την επιφάνεια του βλεννογόνου.

Το Golamir 2Act, που δεν περιέχει γλουτένη, κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδοχές, σπρέι, και σπρέι χωρίς αλκοόλ, με τα αιθέρια έλαια ευκάλυπτου και μέντας να χαρίζουν μια δροσιστική αίσθηση, αφήνοντας μια ευχάριστη επίγευση στο στόμα. Μάλιστα το προϊόν, χάρης στο μηχανισμό δράσης του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές που έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός.

Το Golamir 2Act είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 6 ετών και άνω, ενώ το Golamir 2Act χωρίς αλκοόλ είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 1 έτους και πάνω, με τον εργονομικό σχεδιασμό που διαθέτει να το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο και φιλικό στον κάθε χρήστη.
Tο ιατροφαρμακευτικό προϊόν Golamir 2Act της Aboca, διατίθεται στην τιμή των €13.30, σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.