Για κρυολογήματα ή αλλεργίες δοκίμασε Fitonasal Spray Φυσική λύση!

16 May, 2023

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η ανάπτυξη αλλεργιών και διάφορων κρυολογημάτων αποτελεί σύνηθες φαινόμενο. Τα συχνά περιστατικά αυξημένης σκόνης, οι απότομες μεταβολές του καιρού και η γύρη, από τα ανθισμένα λουλούδια αποτελούν τις βασικότερες αιτίες ανάπτυξης τέτοιων καταστάσεων, που προκαλούν δυσφορία και ενόχληση.

Για άμεση ανακούφιση της βουλωμένης και ταλαιπωρημένης μύτης, το Fitonasal Spray της Aboca αποτελεί την ιδανική λύση. Με φυσικά αρώματα ευκάλυπτου και πεύκου, το συμπυκνωμένο Fitonasal Spray είναι ένα προστατευτικό αποσυμφορητικό που ενδείκνυται για όλους τους τύπους κρυολογήματος, αλλεργίας και, γενικά, για τις περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού των ρινικών κοιλοτήτων, που συνδέονται με οξεία ή χρόνια προβλήματα.

Η δράση του Fitonasal οφείλεται κυρίως στο σύνολο των συστατικών της σύνθεσής του. Λόγω των συστατικών του, το προϊόν έχει αποσυμφορητική μη φαρμακολογική δράση, που ευνοεί την προσέλκυση των υγρών από τον συμφορημένο βλεννογόνο, τη ρευστοποίηση της βλέννας και τη διευκόλυνση της απομάκρυνσής της, μέσω και της μηχανικής δράσης πλύσης της ρινικής κοιλότητας, χωρίς να προκαλείται ερεθισμός και ξηρότητα. Ενώ χάρη στις βλεννοπροσκολλητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες προστατεύει και διατηρεί την ακεραιότητα του επιθηλιακού φραγμού και τη διαδικασία αναγέννησης του βλεννογόνου. Επιπλέον, με κάθε χρήση αναδύεται μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας από ευκάλυπτο και μέντα.

Fitonasal και για παιδιά από 6 μηνών και άνω

Ειδικά μελετημένο για να απελευθερώνει και να προστατεύει τη μύτη των παιδιών σε περιπτώσεις ερεθισμού και γρίπης, το Fitonasal Pediatric λειτουργεί χάρη σε μία ισορροπημένη ωσμωτική δράση που ευνοεί την προσέλκυση νερού από τους συμφορημένους ιστούς χωρίς να ερεθίζει ή να ξηραίνει τον βλεννογόνο.

Επιπλέον, το σπρέι εκνέφωσης συνεχούς ροής που διαθέτει, προσφέρει βαθύ καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας, απομακρύνοντας την περίσσεια βλέννα και τους παθογόνους, ερεθιστικούς και αλλεργιογόνους παράγοντες που παγιδεύονται μέσα σε αυτή. Το προϊόν αποτελεί ιδανική λύση για τα βρέφη που δεν μπορούν να φυσήξουν τη μύτη τους και για τα παιδιά που δεν το κάνουν σωστά. Στις περιπτώσεις που δεν γίνεται σωστά ο καθαρισμός, η στασιμότητα της βλέννας στο εσωτερικό της μύτης και η παρουσία μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων ουσιών, μπορεί να προκαλέσουν βήχα ή άλλα προβλήματα όπως πονόλαιμο και ωτίτιδα.

Το Fitonasal Pediatric λόγω του μη φαρμακολογικού μηχανισμού δράσης του, δεν ξηραίνει τον ρινικό βλεννογόνο, δεν δημιουργεί ερεθισμούς και μπορεί να χρησιμοποιείται χωρίς περιορισμό, ακόμη και για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Ο βαθύς καθαρισμός που προσφέρει το Fitοnasal Pediatric Spray διευκολύνει την αναπνοή με αποτέλεσμα έναν ήρεμο και ανεμπόδιστο βραδινό ύπνο για το βρέφος ή το παιδί σας.