Η Ice Power στηρίζει τον Κύπριο πρωταθλητή ποδηλασίας Αντρέα Μιλτιάδη

15 May, 2023

Ο Κύπριος πρωταθλητής ποδηλασίας Αντρέας Μιλτιάδης διανύει την καλύτερη περίοδο της επαγγελματικής του καριέρας, μιας και η αθλητική του πορεία τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική με πολλές επιτυχίες τόσο στο εξωτερικό αλλά και στο κυπριακό πρωτάθλημα, τόσο σε αγώνες δρόμου όσο και σε MTB racing αγώνες.

Ο τεράστιος Αντρέας Μιλτιάδης, αναδείχτηκε πρόσφατα King of Mountains στον ποδηλατικό αγώνα ΔΕΗ International Tour of Hellas, που διοργανώθηκε στην Ελλάδα από τις 2 μέχρι τις 6 Μαΐου 2023, κατακτώντας την πορτοκαλί φανέλα Betsson Greece και σημειώνοντας μία από τις σπουδαιότερες επιτυχίες στην ιστορία της Κυπριακή ποδηλασίας!
 
Η Ice Power, γνωστός διαχρονικός υποστηρικτής του αθλητισμού ευρύτερα, βρίσκεται στο πλευρό των Κύπριων αθλητών, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους με κάθε τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό, η Ice Power ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κορυφαίο Κύπριο πρωταθλητή ποδηλασίας Αντρέα Μιλτιάδη, άλλο ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του κυπριακού αθλητισμού. Ευγενικός, χαμηλών τόνων, χαμογελαστός, ταπεινός στην καθημερινότητα του, μαχητής και πρωταθλητής στο άθλημα του.
 
Ο Αντρέας Μιλτιάδης αποτελεί πρότυπο αθλητή με ήθος, αφοσίωση και στοχοπροσήλωση. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιχώρι, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα με την οικογένεια του μιας και η αγάπη του για την φύση και την ήρεμη ζωή τον κράτησε εκεί. Η πρώτη του επαφή με το ποδήλατο ήταν καθοριστική, αφού ένα μήνα μετά, χωρίς προπόνηση και καμία ιδιαίτερη γνώση σε τακτικές και στρατηγικές ποδηλασίας, κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στην ανάβαση Τροόδους αφήνοντας εκτός πολύ δυνατούς ποδηλάτες της εποχής. 
 
Το πείσμα, η επιμονή και η σκληρή δουλειά, τον οδήγησαν στην κατάκτηση πολυάριθμων διακρίσεων, φτάνοντας σήμερα, σε ηλικία μόλις 26 ετών, να θεωρείται ένας από τους ελίτ αθλητές της κατηγορίας του. Πιο κάτω οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντρέα Μιλτιάδη:
 
⦁ 8 x Πρωταθλητής Κύπρου – ITT  (’22, ’21, ’20, ’19, ’18, ’17, ’16, ’15)
⦁ 4 x Πρωταθλητής Κύπρου – Road Race  (’22, ’21, ’20, ’19)
⦁ Stage Win International Tour of Rhodes (’23)
⦁ 2nd GC International Tour of Rhodes  (’23)
⦁ 4th stage International Tour of Hellas  (’23)
⦁ 2nd stage International Tour of Rhodes  (’22)
⦁ 6th GC International Tour of Hellas  (’23)
⦁ 15th European TT Championships (’20)
⦁ 6 x Πρωταθλητής Κύπρου – MTB  (’21, ’20, ’19, ’18, ’17, ’16)
⦁ Stage Win International Volcat BTT (’23)
⦁ Stage Win International La Leyenda MTB (’22)
 
 
Η Ice Power Κύπρου ως υπερήφανος υποστηρικτής του Αντρέα Μιλτιάδη, θα βρίσκεται δίπλα στον κορυφαίο Κύπριο πρωταθλητή, στηρίζοντάς τον έμπρακτα σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλει.
 
Αποκλειστικός Εισαγωγέας των προϊόντων της Ice Power στην Κύπρο είναι η Μarathon Trading.