Η Marathon Trading και η Medela Cyprus στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό Δωρεά εξοπλισμού για το δωμάτιο θηλασμού του ΤΕΠΑΚ

30 March, 2023

Στηρίζοντας την πολύ σημαντική προσπάθεια του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου για ενθάρρυνση του μητρικού θηλασμού, η Medela Cyprus, που αντιπροσωπεύεται  αποκλειστικά από την Marathon Trading, προχώρησε στη δωρεά εξοπλισμού για το δωμάτιο θηλασμού που λειτούργησε στο ΤΕΠΑΚ.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) αποτελεί τον πρώτο δημόσιο οργανισμό στην Κύπρο που δημιούργησε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο δωμάτιο θηλασμού, στηρίζοντας εμπράκτως τις θηλάζουσες μητέρες της πανεπιστημιακής κοινότητας και τα παιδιά τους.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα πρωτοποριακή κίνηση για το εργασιακά δεδομένα της Κύπρου, η οποία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στη μητέρα που θηλάζει και που αντλεί γάλα για το μωρό της.

Το καινοτόμο brand προϊόντων μητρικού θηλασμού και άντλησης μητρικού γάλακτος  Medela, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, στηρίζοντας της ενέργειες του Πανεπιστημίου. Η Marathon Trading και η Medela Cyprus δώρισαν για το δωμάτιο θηλασμού επαγγελματικό εξοπλισμό άντλησης μητρικού γάλακτος και προϊόντα που βοηθούν και στηρίζουν την θηλάζουσα μητέρα. 

Το δωμάτιο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο εντός του Πανεπιστημίου, δίπλα από το κτήριο της Βιβλιοθήκης «Βασίλης Μιχαηλίδης» και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής μητρικού θηλασμού του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.