Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε δώρο στον εαυτό σου το NeoBianacid Και άφησε πίσω σου τις καούρες, τον πόνο και την αίσθηση της οξύτητας

29 November, 2022

Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι αλλιώτικες. Άφησε πίσω σου τις άβολες στιγμές με τις καούρες, τον πόνο και την οξύτητα -που ένιωθες έπειτα από κάθε πλούσιο εορταστικό γεύμα- με τη βοήθεια του NeoBianacid και απόλαυσε την κάθε στιγμή ξεχωριστά και ξέγνοιαστα.

Με βάση φυτικά μοριακά συμπλέγματα και μεταλλικά στοιχεία, το NeoBianacid της Aboca, δρα προστατευτικά και καταπραϋντικά προς τον γαστροοισοφαγικό βλεννογόνο, καταπολεμώντας άμεσα την καούρα, τον πόνο και την αίσθηση οξύτητας, δηλαδή τα κλασσικά συμπτώματα του ερεθισμού και της φλεγμονής του βλεννογόνου. Επιπρόσθετα, η δράση του NeoBianacid ενδείκνυται και για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη δυσπεψία και προκαλούν βαρυστομαχιά ή μετεωρισμό.

Το 100% φυσικό προϊόν της Aboca, πέραν της καταπραϋντικής του ιδιότητας, μπορεί να λειτουργήσει και προληπτικά σε καταστάσεις που είναι πιθανό να προκαλέσουν ερεθισμό του βλεννογόνου. Η πρόσληψη μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών/αναλγητικών φαρμάκων,  οι περίοδοι ψυχοσωματικού στρες, η αλλαγή εποχής ή η κακή διατροφή και η έλλειψη ύπνου, επιβαρύνουν τον οργανισμό με αποτέλεσμα τη μη ορθή λειτουργία του. Η δράση του  NeoBianacid δημιουργεί μια επίστρωση πάνω στον βλεννογόνο, η οποία δρα σαν ασπίδα, προστατεύοντάς τον από την επαφή με γαστρικά υγρά και ερεθιστικές ουσίες.

Φτιαγμένο αποκλειστικά με συστατικά βιολογικής γεωργίας και χωρίς γλουτένη, η αποτελεσματική και άμεση δράση του οφείλεται στο μοριακό σύμπλεγμα Poliprotect, το οποίο προέκυψε μέσα από έρευνες της Aboca και διαθέτει βλεννοπροσκολλητικές ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα το Poliprotect δρα χάρη στη συνέργεια ανάμεσα στο κλάσμα πολυσακχαριδικών στοιχείων και στο κλάσμα μεταλλικών στοιχείων. Τη δράση του Poliprotect ολοκληρώνουν οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κλάσματος των φλαβονοειδών, τα οποία καταπολεμούν τον ερεθισμό που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Χάρη στο μηχανισμό δράσης του, το NeoBianacid μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνδυασμό με αναστολείς αντλίας πρωτονίων και H2-ανταγωνιστές, όσο και σε περιόδους διακοπής της αγωγής, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.

Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, καθώς και για παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών.

Tο ιατροφαρμακευτικό προϊόν Neobianacid της Aboca, διατίθεται στην τιμή των €14.50 (συσκευασία 45 δισκίων) και στην τιμή των €6.50 (συσκευασία 14 δισκίων), σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

www.aboca.com