ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΕΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΕΦΑΛΗ

5 December, 2022

Για σένα που είσαι λάτρης των μικρών ή μεγάλων αποστάσεων, μάθε πως το ατομικό σου ρεκόρ δεν έχει φτάσει ακόμα το καλύτερο του.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στα Κεντρικά Γραφεία Τράπεζας Κύπρου στην Λευκωσία, διοργανώνεται από την Ice Power Cyprus το δρομικό συνέδριο «Η Δυνάμη του Δρομέα» με τον Δημήτρη Τζεφαλή.

Ο Έλληνας εν ενεργεία προπονητής στίβου και αθλητής δρόμων μεγάλων αποστάσεων, έρχεται στην Λευκωσία, για να μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τις δικές του γνώσεις και βιώματα από τους αγώνες τρεξίματος δρόμου αλλά και τις εμπειρίες του όπως και την ομορφιά του ορεινού τρεξίματος.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, σας προσκαλούμε σε ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο το οποίο έχει ως βασικό στόχο, να δείξει στους συμμετέχοντες πώς το δρομικό τους ταξίδι μπορεί να γίνει πιο όμορφο, πιο θετικό, πιο ενδιαφέρον και πως η επιλογή αυτού του τρόπου ζωής μπορεί να μας διατηρήσει σε καλή κατάσταση μέχρι τα γεράματα.

Σχετικά για τον Δημήτρη Τζεφαλή

Ο Δημήτρης Τζεφαλής γεννήθηκε το 1974. Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής MSc. απόφοιτος του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές  σπουδές στην «Ανθρώπινη απόδοση και υγεία». Κατοικεί και εργάζεται στη Δράμα.

Είναι ο συγγραφέας των βιβλίων «Φέρνοντας κοντά τις μεγάλες αποστάσεις», το οποίο  αποτελεί τον πληρέστερο προπονητικό οδηγό δρόμων αντοχής, του εμψυχωτικού εγχειριδίου αυτοβελτίωσης  «Πού τρέχει ο λογισμός σου»; και του βιβλίου «Στον δρόμο για το Καλλιμάρμαρο» τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Sportbook.

Είναι ο εμπνευστής και προπονητής της ομάδας δρόμων αντοχής O.S.B._Endurance Team (One Step Beyond) που σκοπό έχει τη διάδοση των δρόμων μεγάλων αποστάσεων στη χώρα μας και της καλύτερης υγείας του πληθυσμού και των δρομέων. Είναι παράλληλα προπονητής του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Δράμας.

Εν ενεργεία δρομέας και λάτρης των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, από τα 3 χλμ με φυσικά εμπόδια έως τον Μαραθώνιο, και του ορεινού τρεξίματος, ενώ έως τα εφηβικά του χρόνια υπήρξε δεκαθλητής.

Αρθρογραφεί σε μεγάλα αθλητικά sites όπως το Athletics Magazine, το Runbeat, και το Runningnews.

Η συμμετοχή στο συνέδριο ‘’H Δύναμη του Δρομέα’’ είναι δωρεάν και μπορείτε να κρατήσετε την θέση σας μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://bit.ly/i-dynami-toy-dromea.

*Ελεύθερη είσοδος με απαραίτητη διαδικτυακή εγγραφή.

Βρες την τοποθεσία του συνεδρίου εδώ: Google Maps.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με [email protected]

Διοργανωτής η Ice Power Cyprus και χορηγός επικοινωνίας το Alphanews.live.